Activiteiten

Agenda

Hieronder onze agenda voor de komende periode:

DatumTijdActiviteit
8 oktober9:30Zingen in de kerk (voorbereiding Vormsel)
16 oktober18:30Oud papier – Jacqueline, Peter, Sacha
22 oktober14:00Concert met Zang&Vriendschap, Weeffabriek Geldrop
12 november9:30Zingen in de kerk
12 november14:30(Kerst)concert in Overloon
10 december09:30Zingen in de kerk
10 december11:00Kerstconcert in Bethanië
24 december22:00Kerstavond, zingen in de kerk
25 december11:301e Kerstdag, zingen in de kerk
31 december9:30Oudjaar, zingen in de kerk

Wat hebben we de afgelopen periode gedaan?

PalmPasen 2023 Ook dit jaar gingen we weer samen op reis. 1 en 2 april stond al lang in onze agenda’s gereserveerd. Een speciale reis, om ons 50 jarig bestaan te vieren! We begonnen onze trip dit jaar zingend op de trap van Bethanië en we hadden gelukkig erg veel publiek.

We vervolgden onze reis naar Partycentrum Den Heuvel, waar ze voor ons een heerlijke lunch klaar hadden staan.

Bij Brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot werden we hartelijk ontvangen en ze hadden de zaal al voor ons versierd met gouden letters. We kregen hier een leuke rondleiding door de oude brouwerij en de nieuwe brouwerij. Natuurlijk werd er ook flink bier geproefd.

De avond en nacht verbleven we in voormalig klooster Beukenhof in Biezenmortel, waar we een eigen gedeelte ter beschikking hadden, met een gezellig barretje.

We hadden een heerlijke avond die begon met een BBQ, vervolgens speelden we bingo en oh wat zongen we vaak Lang zullen WE leven…. Het prijsje van Dianne voor Sacha was erg succesvol en er werd tot laat (soms met rode oortjes) ‘gekletst’.

Na een korte nacht en een lekker ontbijt stapten we op de treinfiets om de omgeving te verkennen. Het was fris en we moesten nog flink trappen, maar door af en toe te zingen of de wave te doen, bleven we toch warm.

Hierna kwam er al weer een eind aan ons weekendje. Bestuur bedankt voor de organisatie, het was top!

PalmPasen 2022 Het is voor Joko traditie om dan op reis te gaan. Soms ver weg en soms in de buurt – maar altijd gezellig. 2 coronajaren hebben we het moeten annuleren. Op 9 en 10 april 2022 mochten we weer!

We hadden een leuk programma samengesteld. We begonnen zaterdag in de pastorie, waar onze eigen Hanneke een bloemstuk-workshop heeft gegeven, met hulp van dochter Sophie. Tussendoor werden de magen gevuld met een heerlijke lunch van Denheuvel. 

Alle zelfgemaakte paasbloemstukken hebben we naar Bethanië gebracht, waar we ook een paar liedjes hebben gezongen. Dat was erg leuk en meteen een goed doel!

Vervolgens hebben we bij BuitenEten in Someren een workshop koken op kampvuur gehouden. Samen eten maken en samen opeten, gezellig en lekker!

‘s Avonds reden we naar Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Daar hebben we met de welbekende (maar toch weer verrassende!) pubquiz van Martin een superleuke avond gehad. Na een goede hoewel iets kortere nacht hebben we het weekend met een uitgebreid ontbijt in het hotel afgesloten. 

Het weekend had ook nog een speciaal tintje. 

We hebben Hanneke (van de Vleuten) en Martin (Janssen), voor hun jarenlange voorzitterschap en inzet, tot erelid benoemd van Joko. Daar hebben ze een mooie oorkonde bij gekregen. Ere wie ere toekomt!!!

Iedereen 💕 bedankt voor de gezelligheid! Groetjes Sacha 

7 september 2021

Onze eerste repetitie na Corona en na de zomer was meteen een hele bijzondere, we deden stem- en ademhalingsoefeningen en kregen les over stemfuncties. Heel interessant! Maar het was vooral leuk om elkaar weer eens te zien en om samen te zingen!

25 december 2019

Op 1e Kerstdag was er geen traditionele mis in de kerk, maar hebben we zelf een dienst georganiseerd, met uiteraard veel liedjes, maar ook met lezingen, voorbeden en een gedicht. Het was een groot succes!

13/14 april 2019 PalmPaasReis

Ook dit jaar gingen we op PalmPaasReis. Dit keer gingen we naar Zuid-Limburg, waar we op zaterdag  Flikken Maastricht deden. In plaats van zingen op zondag gingen we de wei in om schapen te hoeden. Weer eens heel wat anders!

8 september 2018 viering 45-jarig jubileum

23/24 maart 2018 PalmPaasReis

We gingen op 24 en 25 maart op PalmPaasReis. Op zaterdagmiddag bezochten we het gevangenismuseum in Veenhuizen. Overnachten deden we in Odoorn en op zondag zongen we de mis in Gasselte.