Activiteiten

Agenda

Hieronder onze agenda voor de komende periode:

DatumTijdActiviteit
11 dec9:30Zingen in de kerk
11 dec11:00Optreden Bethanië
20 dec20:00Optreden Reumavereniging – Zaal De Koning –
Mierlo-Hout
24 dec19:30Kerstborrel bij Den Heuvel
24 dec21:45Zingen Kerstavond (incl. voorprogramma)
25 dec11:15Zingen 1e Kerstdag (incl. voorprogramma)
31 dec17:00Zingen oud jaar in de kerk

Wat hebben we de afgelopen periode gedaan?

PalmPasen Het is voor Joko traditie om dan op reis te gaan. Soms ver weg en soms in de buurt – maar altijd gezellig. 2 coronajaren hebben we het moeten annuleren. Op 9 en 10 april 2022 mochten we weer!

We hadden een leuk programma samengesteld. We begonnen zaterdag in de pastorie, waar onze eigen Hanneke een bloemstuk-workshop heeft gegeven, met hulp van dochter Sophie. Tussendoor werden de magen gevuld met een heerlijke lunch van Denheuvel. 

Alle zelfgemaakte paasbloemstukken hebben we naar Bethanië gebracht, waar we ook een paar liedjes hebben gezongen. Dat was erg leuk en meteen een goed doel!

Vervolgens hebben we bij BuitenEten in Someren een workshop koken op kampvuur gehouden. Samen eten maken en samen opeten, gezellig en lekker!

‘s Avonds reden we naar Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Daar hebben we met de welbekende (maar toch weer verrassende!) pubquiz van Martin een superleuke avond gehad. Na een goede hoewel iets kortere nacht hebben we het weekend met een uitgebreid ontbijt in het hotel afgesloten. 

Het weekend had ook nog een speciaal tintje. 

We hebben Hanneke (van de Vleuten) en Martin (Janssen), voor hun jarenlange voorzitterschap en inzet, tot erelid benoemd van Joko. Daar hebben ze een mooie oorkonde bij gekregen. Ere wie ere toekomt!!!

Iedereen 💕 bedankt voor de gezelligheid! Groetjes Sacha 

7 september 2021

Onze eerste repetitie na Corona en na de zomer was meteen een hele bijzondere, we deden stem- en ademhalingsoefeningen en kregen les over stemfuncties. Heel interessant! Maar het was vooral leuk om elkaar weer eens te zien en om samen te zingen!

25 december 2019

Op 1e Kerstdag was er geen traditionele mis in de kerk, maar hebben we zelf een dienst georganiseerd, met uiteraard veel liedjes, maar ook met lezingen, voorbeden en een gedicht. Het was een groot succes!

13/14 april 2019 PalmPaasReis

Ook dit jaar gingen we op PalmPaasReis. Dit keer gingen we naar Zuid-Limburg, waar we op zaterdag  Flikken Maastricht deden. In plaats van zingen op zondag gingen we de wei in om schapen te hoeden. Weer eens heel wat anders!

8 september 2018 viering 45-jarig jubileum

23/24 maart 2018 PalmPaasReis

We gingen op 24 en 25 maart op PalmPaasReis. Op zaterdagmiddag bezochten we het gevangenismuseum in Veenhuizen. Overnachten deden we in Odoorn en op zondag zongen we de mis in Gasselte.