Activiteiten

Agenda

Hieronder onze agenda voor de komende periode:

DatumTijdActiviteit
6 juli t/m 18 augVakantie
20 of 27 aug20:15Eerste repetitie
8 sept9:30Zingen in de kerk
13 okt
9:30
14:00
Zingen in de kerk
Korenmiddag in de Vliegert
10 nov9:30Zingen in de kerk
8 dec9:30
11:00
Zingen in de kerk
Kerstliedjes zingen Bethanië?
24 dec20:00
22:00
Kerstborrel
Nachtmis zingen
25 dec11:302e Kerstdag zingen
31 dec19:00Oudjaarsavond mis zingen

Wat hebben we de afgelopen periode gedaan?

PalmPasen 2024 – 23 en 24 maart

Ook dit jaar begonnen we onze reis zingend op de trap van Bethanië.

Na een succesvol optreden gingen we uitgebreid lunchen bij ons thuishonk, Partycentrum Den Heuvel waarna we begonnen aan een fotospeurtocht met opdrachten. We moesten liedjes raden aan de hand van plaatjes, liedjes uitbeelden en ook speciale foto’s maken onderweg. Erg leuk en we eindigden uiteindelijk gelukkig allemaal bij Klooster Nieuwkerk in Goirle.

Na een drankje en een opfrisbeurt werd er een uitgebreid warm en koud buffet voor ons opgesteld en daarna kwam Felix onze muziekkennis testen.

Het was daarna nog lang onrustig in Goirle.

De volgende ochtend gingen we na het ontbijt lekker naar buiten om te wandelen en we sloten het weekend af met koffie en gebak.

50 jaar JOKO, een jubileum dat gevierd mocht worden!

Op zaterdag 13 mei 2023 hebben we onze jubileumviering gehouden in de Heilige Lucia kerk in Mierlo. Tijdens deze viering hebben we stilgestaan bij ons 50-jarig bestaan. Natuurlijk op een manier die bij ons past, met prachtige liedjes, mooie teksten om vervolgens af te sluiten met een drankje samen met iedereen aanwezig die Joko een warm hart toedraagt.

In de avond hebben we het jubileum onder het genot van een hapje, een drankje en al zingend (hoe kan het ook anders bij een koor) gevierd in Restaurant Denheuvel. De plek waar we al jaren van harte welkom zijn om te repeteren.

Via deze weg willen we nogmaals graag iedereen bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het slagen van dit bijzondere feestjaar.

PalmPasen 2023 Dit jaar gingen we weer samen op reis. 1 en 2 april stond al lang in onze agenda’s gereserveerd. Een speciale reis, om ons 50 jarig bestaan te vieren! We begonnen onze trip dit jaar zingend op de trap van Bethanië en we hadden gelukkig erg veel publiek.

We vervolgden onze reis naar Partycentrum Den Heuvel, waar ze voor ons een heerlijke lunch klaar hadden staan.

Bij Brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot werden we hartelijk ontvangen en ze hadden de zaal al voor ons versierd met gouden letters. We kregen hier een leuke rondleiding door de oude brouwerij en de nieuwe brouwerij. Natuurlijk werd er ook flink bier geproefd.

De avond en nacht verbleven we in voormalig klooster Beukenhof in Biezenmortel, waar we een eigen gedeelte ter beschikking hadden, met een gezellig barretje.

We hadden een heerlijke avond die begon met een BBQ, vervolgens speelden we bingo en oh wat zongen we vaak Lang zullen WE leven…. Het prijsje van Dianne voor Sacha was erg succesvol en er werd tot laat (soms met rode oortjes) ‘gekletst’.

Na een korte nacht en een lekker ontbijt stapten we op de treinfiets om de omgeving te verkennen. Het was fris en we moesten nog flink trappen, maar door af en toe te zingen of de wave te doen, bleven we toch warm.

Hierna kwam er al weer een eind aan ons weekendje. Bestuur bedankt voor de organisatie, het was top!

PalmPasen 2022 Het is voor Joko traditie om dan op reis te gaan. Soms ver weg en soms in de buurt – maar altijd gezellig. 2 coronajaren hebben we het moeten annuleren. Op 9 en 10 april 2022 mochten we weer!

We hadden een leuk programma samengesteld. We begonnen zaterdag in de pastorie, waar onze eigen Hanneke een bloemstuk-workshop heeft gegeven, met hulp van dochter Sophie. Tussendoor werden de magen gevuld met een heerlijke lunch van Denheuvel. 

Alle
zelfgemaakte paasbloemstukken hebben we naar Bethanië gebracht, waar we ook een
paar liedjes hebben gezongen. Dat was erg leuk en meteen een goed doel!

Vervolgens hebben we bij BuitenEten in Someren een workshop koken op kampvuur gehouden. Samen eten maken en samen opeten, gezellig en lekker!

‘s Avonds reden we naar Kloosterhotel Willibrordhaeghe in Deurne. Daar hebben we met de welbekende (maar toch weer verrassende!) pubquiz van Martin een superleuke avond gehad. Na een goede hoewel iets kortere nacht hebben we het weekend met een uitgebreid ontbijt in het hotel afgesloten. 

Het weekend had ook nog een speciaal tintje. 

We hebben Hanneke (van de Vleuten) en Martin (Janssen), voor hun jarenlange voorzitterschap en inzet, tot erelid benoemd van Joko. Daar hebben ze een mooie oorkonde bij gekregen. Ere wie ere toekomt!!!

Iedereen 💕 bedankt voor de gezelligheid! Groetjes
Sacha 

7 september 2021

Onze eerste repetitie na Corona en na de zomer was meteen een hele bijzondere, we deden stem- en ademhalingsoefeningen en kregen les over stemfuncties. Heel interessant! Maar het was vooral leuk om elkaar weer eens te zien en om samen te zingen!

25 december 2019

Op 1e Kerstdag was er geen traditionele mis in de kerk, maar hebben we zelf een dienst georganiseerd, met uiteraard veel liedjes, maar ook met lezingen, voorbeden en een gedicht. Het was een groot succes!

13/14 april 2019 PalmPaasReis

Ook dit jaar gingen we op PalmPaasReis. Dit keer gingen we naar Zuid-Limburg, waar we op zaterdag  Flikken Maastricht deden. In plaats van zingen op zondag gingen we de wei in om schapen te hoeden. Weer eens heel wat anders!

8 september 2018 viering 45-jarig jubileum

23/24 maart 2018 PalmPaasReis

We gingen op 24 en 25 maart op PalmPaasReis. Op zaterdagmiddag bezochten we het gevangenismuseum in Veenhuizen. Overnachten deden we in Odoorn en op zondag zongen we de mis in Gasselte.